-

BADKAMER EN TOILET

Hoewel keramiek als materiaal heel anders is dan hout werk ik daar ook graag mee: vanwege de vereiste precisie en het mooie strakke werk dat je er mee kunt maken. In de badkamer komen veel verschillende disciplines samen die goed op elkaar afgestemd moeten worden. Juist die afstemming en het vinden van de goede balans tussen technische mogelijkheden en een mooi maar vooral ook praktisch ontwerp maakt het voor mij tot een boeiend werk.

Technische uitvoering

Ik besteed veel aandacht aan het ontwerp, de materiaalkeuze en de uitvoering van de details. Dat bepaalt immers de levensduur in hoge mate. Het gebruik is voor mij ook een belangrijk aandachtspunt: is de badkamer praktisch en makkelijk schoon te houden? Alleen dan blijft uw badkamer echt langer mooi.

Advies en samenwerking

Weet u goed wat u wilt dan kunnen we snel aan de slag! Heeft u het allemaal nog niet zo duidelijk? Dan kan ik u goed op weg helpen met (ontwerp)advies. Zijn er specialistische werkzaamheden nodig of heeft u bijzondere wensen? Dan voer ik het werk op uw voordracht uit in samenwerking met derden.

inbouw mengkraan
Martin Molenaar - timmerman